Marcel Wolterinck signeert bij de Larense Boekhandel
Op zaterdag 9 november signeert Marcel Wolterinck (interieur designer uit Laren) zijn boek DesignerEi bij de Larense Boekhandel op de Naarderstraat. Klanten die het boek kopen worden uitgenodigd om een recept uit het boek te proeven in de Wolterinck Showroom.
Over Marcel Wolterinck
Marcel Wolterinck begon zijn carrière als bloemist, maar al snel ontwikkelde hij een passie voor interieurdesign. Hij opende zijn eigen studio in Laren, waar hij zich toelegde op het creëren van stijlvolle en harmonieuze interieurs voor zowel particuliere als zakelijke klanten.
Zijn werk is wereldwijd bekend en gewaardeerd, en hij heeft verschillende boeken gepubliceerd over zijn visie op design. Een van de kenmerken van zijn stijl is het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, steen, leer en glas. Hij houdt van sobere en neutrale kleuren, die hij combineert met subtiele accenten en contrasten. Hij speelt ook graag met licht, om zo de juiste sfeer en spanning te creëren in elke ruimte.
Over het boek: DesignerEi
Marcel Wolterinck, een van Nederlands toonaangevende interior designers, is vermaard om zijn elegante ontwerpen voor zowel het exterieur van een woning als het interieur en de tuin. Dat hij ook een uitstekende chef is, die familie en vrienden geregeld trakteert op smaakvolle gerechten, is minder bekend. Vooral Marcels unieke creaties met ei zijn befaamd.
In DesignerEI deelt hij 52 verrassende seizoensrecepten met ei. Daarvan zijn er 40 van hemzelf, en aanvullend heeft hij 12 topchefs uitgenodigd om hún favoriete gerecht met ei te serveren. Dus voor elke week van het jaar een nieuw recept! Met dit kookboek – uitermate stijlvol gefotografeerd en vormgegeven, zoals je van een ontwerper mag verwachten – brengt Marcel een ode aan een onverwacht veelzijdig ingrediënt: het ei.
TOPCHEFS
Tim Golsteijn - Restaurant Bougainville
Ron Blaauw - Ron Gastrobar
Kuniyoshi Ohtawara - Hokkai Kitchen
Jurgen van der Zalm - Restaurant Vinkeles
Fred Rasenberg - House chef Wolterinck
Tomas Bron - Zoldering
Koen Marees - Restaurant De Mark
Nicky Quarz - Bistrôt Chapeau
Wilco Berends - Restaurant de Nederlanden
Stephan Möllers - Restaurant Plantage 87
Schilo van Coevorden - Taiko Cuisine
Erik Tas - 't Ganzenest
Het boek verschijnt op 6 november. € 59.99 te reserveren via de Larense Boekhandel