Site logo

1-31 januari 2024

Dry January Laren 2024 – Ik pas!

Ook in Laren zetten mensen het alcohol gebruik op pauze tijdens de dry January week. Doe mee met de IkPas campagne.

Gewoon lekker uit eten maar beleef de selectie alcoholvrije dranken die er zijn. Ga de uitdaging van dry january aan en drink een maand geen alcohol. Zet je alcoholgebruik op pauze en doe mee met IkPas via www.ikpas.nl.

Alcoholvrije dranken zijn in erg in opkomst. En die behoefte groeit, al helemaal in januari als wereldwijd miljoenen mensen meedoen aan Dry January. In onze regio Gooi en Vecht doen jaarlijks honderden mensen mee aan deze alcoholvrije maand, georganiseerd door IkPas met ondersteuning van onze regionale GGD. Laren ziet dit als een mooie kans voor u als ondernemer om klanten kennis te laten maken met uw bijzondere assortiment alcoholvrij.

Ook ondernemers in Laren doen deze maand mee. Restaurant Mauve, Restaurant Maximilliano zijn oa ondernemers die deze actie steunen van de initiatiefnemers Wethouder Flip de Groot, Eva Müller, de gemeente Laren, de GGD en Laren in Beeld.

Over IkPas.nl

IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. Je wordt je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken, je doorbreekt je vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend.

IkPas helpt je bij je uitdaging. Er verschijnt natuurlijk niet letterlijk een coach aan je deur, maar je kunt wel bij ons terecht voor al jouw vragen, tips, artikelen, recepten, en ook badges die je kunt verdienen met uitdagingen; alles om jouw uitdaging te volbrengen!

We vragen je niet om nooit meer alcohol te drinken, maar om je alcoholgebruik even op pauze te zetten.

Beste wensen en op een gezond en gelukkig 2024!

Steeds meer mensen zijn bewust van een gezonde leefstijl, ook in de horeca zijn lekkere alternatieven beschikbaar als 0.0% drankjes!​
Brasserie En Bar Mauve Laren
Ron Wieten
Brasserie Bar Mauve

{{locationDetails}}

{{locationDetails}}

Terug naar filters

Blader door subcategorieën