Site logo

Kunstmaand Laren

The Art of Shopping

Kunstmaand Laren – The Art of Shopping

Tijdens de Kunstmaand Laren tonen winkels in Laren kunst van kunstenaars uit Laren. Loop de kunstwandeling langs de leukste winkels van Laren.

Van 1-30  juni 2024 wordt winkelen in Laren tot een ware kunst verheven. In onderstaande winkels wordt kunst tentoongesteld van kunstenaars uit Laren!

 

Deelnemende Winkels en Kunstenaars

Kunstwandelroute

De Kunstwandelroute via winkels in Laren is een unieke manier om de kunst en cultuur van ons pittoreske dorp te ontdekken. Tijdens deze route loop je langs verschillende winkels en galeries waar kunstwerken worden tentoongesteld. Begin je route bij Singer Laren waar de tentoonstelling Breitner.Schildersbeest te zien is. Vanaf Singer loop je via de Naarderstraat, Klaaskampen, Nieuweweg, Zevenend, Brink en Torenlaan om weer via de Naarderstaat terug te lopen naar Singer Laren.

Je kunt op eigen gelegenheid de route volgen en de kunstwerken bewonderen terwijl je ook geniet van het winkelaanbod in Laren. Sommige winkels bieden zelfs de mogelijkheid om kunstwerken aan te schaffen, mocht je iets moois zien dat je graag mee naar huis wilt nemen.

De Kunstwandelroute via winkels in Laren is een leuke manier om een dagje uit te gaan en te genieten van kunst, cultuur en winkelen in een sfeervolle omgeving. Het is een aanrader voor kunstliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar een unieke ervaring in ons gezellige dorp.

Onderweg kom je genoeg leuke lunchrooms, terrasjes en restaurants tegen voor een kopje koffie, lunch of drankje.

{{locationDetails}}

{{locationDetails}}

Terug naar filters

Blader door subcategorieën