Site logo

Vitaliteitsweek Laren 23-30 september 2023

Vitaliteitsweek Laren 23-30 September 2023

Laren Vitaal

Van 23 t/m 30 september 2023 vindt alweer de 9e editie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats! Gedurende deze hybride week van vitaliteit, die sinds 2015 jaarlijks in de laatste (volle) week van september plaatsvindt, kan je verbinden met gelijkgestemden, nieuwe informatie, inspiratie en kennis opdoen op het gebied van vitaliteit/gezondheid en werkgeluk. Ook in Laren is er zeven dagen lang aandacht en activiteiten gericht op het vergroten van vitaliteit en meer verbinding onder de noemer Larense Vitaliteitsweek.

Wat kunt u verwachten?

Op 23 september start de Vitaliteitsweek Laren met een gezonde wandeling met Leo Janssen en zaterdagavond een lezing van cardiologe Janneke Wittekoek in het Singer Theater. 

Gedurende de week zijn er sportlessen op diverse locaties, kunt u een gratis health check laten doen, een gratis tandvlees consult en is er een lezing van tandarts Hans Beekmans in de Johanneskerk. Ook het Papageno Huis heeft een vitale lunch en een lezing op het programma.

De week wordt op vrijdag 29 september afgesloten met een Vitaliteitsplein in het Brinkhuis van 12:00-16:00 uur. Hier kunt u kennismaken met maar liefst 15 organisaties uit Laren en omgeving die zich inzetten voor een vitaal Laren. Aansluitend is er om 16:00 uur een debat met oa 2e kamerlid Judith Thielen, Eva Müller, Janneke Wittekoek en wethouder Flip de Groot over de toekomst van de zorg. Het debat staat onder de professionele leiding van oud Brandpunt presentator Ton Verlind. Praat ook mee tijdens dit debat over de toekomst van de zorg en de toekomst van de zorg in Laren (voor uw gratis entree bewijs kunt u zich bij het Brinkhuis online aanmelden)

Initiatiefneemster

Eva Müller van Dental Art zet zich al jaren actief in voor een “gezond” Laren met oa de dry january actie, het uitwerken van wandelroutes en initieren van vitale activiteiten. Vanuit de zorg sector is ze nauw verbonden aan Bijzonder Laren. Daarnaast ondersteunt de Gemeente Laren en het Brinkhuis dit mooie initiatief.

t

Ook uw Larense vitaliteitsactiviteit op deze site?

{{locationDetails}}

{{locationDetails}}

Terug naar filters

Blader door subcategorieën