Site logo

Nieuws uit Laren

Laren in Beeld brengt je het laatste nieuws

Het Gooische Laren in Noord Holland is een bruisend dorp. Stay tuned via deze pagina – we houden je op de hoogte met het laatste nieuws uit Laren!

Je hoeft geen enkel leuk uitje of activiteit te missen wanneer je de nieuwspagina of agenda pagina van Laren in Beeld volgt.

Nieuwsbrief gemist?

Hier vindt u de laatste nieuwsbrieven van Laren in Beeld.

  • Zoek in nieuwsberichten

JES Personal Training Krant Introductie

JES Personal Training Laren komt met eigen krant!

JES Personal Training Laren overhandigde deze week in het Brinkhuis de eerste JES krant aan wethouder Jan van Midden. In deze unieke uitgave delen de personal trainers maar ook grootheden binnen de sportwereld als Henk Kraaijenhof hun beste tips en adviezen over hoe je een gezonder en gelukkiger leven kunt leiden.

Lees verder »
Imkervereniging Laren Blaricum

Imkervereniging Laren-Blaricum viert 100-jarig bestaan

Op 11 december vorig jaar heeft de imkervereniging Laren-Blaricum met veel feestgedruis het 100 jarig jubileumjaar afgetrapt. En dat feestjaar is niet alleen voor de imkers zelf bestemd maar vooral ook voor alle nog-niet-imkers. Een aantal mooie activiteiten die samen het feestjaar maken; fietsen, honing proeven, bijenhotels openen, foto’s maken en een boek presenteren. En natuurlijk als sluitstuk een grote feestelijke honingkeuring.

Lees verder »
inJazz Radio met Co de Kloet Live In Het Brinkhuis Laren

Jazzy Sunday in Laren

Zondag 4 februari ademt Laren weer Jazz met de premieren van inJazz Radio met Co de Kloet en de Swinging Sunday in Singer Laren met het Ju Young Lee Quartet

Lees verder »
Store Of Daydreams Gaat Sluiten

Store of Daydreams gaat stoppen

Store of Daydreams Laren aan het Zevenend opende begin september 2023 na een grootscheepse verbouwing van het voormalige ICI Paris XL pand. In januari kondigt de eigenaresse aan te moesten stoppen “met pijn in haar hart” De finale uitverkoopt trekt veel klanten naar de winkel.

Lees verder »
Inbrekers - Diefstal - Hackers - Fraude in Laren

Inbraken in Laren en andere criminaliteit 2023

Het aantal woninginbraken in Laren in 2023 blijft nog steeds ruim onder dat van vorig jaar. Het aantal diefstallen uit auto’s in Laren is bijna verdubbeld en ook de cijfers van de digitale fraude lopen op. Wijkagenten Remco Wessels en Michelle Kamerbeek geven een update!

Lees verder »
Kerstconcert Gloria Sint Jansbasiliek 15 Dec 2023

Kerstconcert Gloria met Maarten Engeltjes in Sint Jansbasiliek

Kerstconcert Gloria op vrijdag 15 december 2023 in de Sint Jansbasiliek met Maarten Engeltjes. Een kerstconcert met werken van Vivaldi, Bach en Händel door de internationaal geroemde countertenor Maarten Engeltjes, en de ‘hemelse’ sopraan Elisabeth Hetherington, het barokorkest PRJCT Amsterdam en het vocaal ensemble MUSA, Het concert werd georganiseerd door Stichting Laren Klassiek.

Lees verder »
Marloes Eerden Onthulling Pauw

De Pauw is terug op de Gooische School

Twee pootjes op een sokkel dat was vorig jaar september het enige wat er nog over was van de bronzen pauw bij De Gooische School in Laren. Het beeld werd op brute wijze van zijn voetstuk getrokken en gestolen. Maar goed nieuws! De Pauw is terug!

Lees verder »
Sante Laren - wijnevenement Rotary Laren Blaricum in Brinkhuis Laren

1ste Santé Laren groot succes!

Zondag 15 oktober vond de eerste Santé Laren plaats in het Brinkhuis in Laren. De Rotary Club Laren Blaricum bracht 5 wijnhuizen uit het Gooi, Edwin Raben, Riedel en Hans Melissen bij elkaar voor een informatieve en gezellige middag. De opbrengst van de kaartverkoop en loterij komt ten goede aan de Stichting Het Vergeten Kind.

Lees verder »
Modeshow Laren Fasion Event 16 September 2023

Modeshow Laren – Fasion Event Laren groot succes!

Modeshow Laren – Fashion Event Laren vond plaats op 16 september . Op een zonovergoten Nieuweweg presenteerden de Larense modezaken hun nieuwe wintercollectie op een 100 meter lange rode loper. Een bijzondere modeshow geïnitieerd door Boutique 33 in Laren en georganiseerd door Fashion Friends uit Laren.

Lees verder »
Opening Singer Kunstbordenroute Laren Nanning Mol Barbara De Reijke En Jan Rudolph De Lorm

Singer Kunstbordenroute geopend!

Op 9 september werd tijdens een fietstocht door Laren en Blaricum de Singer kunstbordenroute officieel geopend in bijzijn van Nanning Mol – Burgemeester van Laren, Barbara de Reijke – Burgemeester van Blaricum, Evert van Os – Algemeen directeur Singer Laren, Jan Rudolph de Lorm – Museum directeur Singer Laren en Johan Griffioen regiobeheerder van het Goois Natuurreservaat.

Lees verder »
Irmy Vos Toegankelijk Laren

Het verhaal van Irmy Vos – Toegankelijk Laren

Irmy werd slechtziend door Leber’s Opticus Atrofie (LOA). Nu zet ze zich in om haar dorp toegankelijker te maken voor mensen met een beperking met haar Toegankelijk Laren. En voor onderzoek naar LOA. “Met als doel: een nieuwe generatie die erfelijke ziekten zoals LOA niet meer overdraagt.”

Lees verder »