Site logo

Parkeren in Laren

gratis of met blauwe schijf

Gratis parkeren (of blauwe schijf) in Laren

 

Parkeren Laren Blauwe Schijf Feb24

Gratis parkeren of met blauwe schijf?

Daar waar u een blauwe schijf moet neerleggen om te parkeren geldt in Laren max 2 uur. De blauwe schijf moet van maandag tot en met zaterdag getoond worden van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op donderdagavond tot 21:00 uur

Leg de ingestelde parkeerschijf (aankomsttijd) goed leesbaar achter de voorruit. Doordraaien van de parkeerschijf wordt beboet.

Op koopzondagen (eerste zondag van de maand) is de blauwe schijf dus niet verplicht

Parkeerterrein achter Singer:  Hier mag je max 4 uur parkeren en is de blauwe schijf verplicht van maandag t/m zondag 09.00 – 18.00 uur.

Let op: Op marktterrein bij Loetje kunt u op donderdag tot 22:00 uur parkeren op de gratis plekken – daarna wordt uw auto weggesleept (ivm opbouw van de weekmarkt op vrijdag). De stukken met blauwe schijf kunt u wel langer parkeren.

 

In Laren kunt u gratis parkeren of met een blauwe schijf. Bekijk hier alle parkeermogelijkheden, gehandicapten parkeerplaatsen en laadpalen.

Mist u informatie

Parkeren – Gehandicapten parkeerplaatsen en Laadpalen in Laren

Op deze kaart ziet u de parkeerplaatsen in blauw, laadpalen in geel en gehandicapten parkeerplaatsen in rood.

De belangrijkste parkeerterreinen:

Plein 1945: de helft van het terrein betreft blauwe zone (parkeerkaart max. 2 uur) de andere helft is vrijparkeren. Let op: ivm de markt op vrijdag kunt u op donderdagavond tot 22:00 uur parkeren. Daarna wordt gegarandeert uw auto weggesleept.

Parkeren aan de Eemnesserweg, achter het gemeentehuis. Vrij parkeren. 

Parkeren achter het Singer (museum en theater). Deze plekken zijn gereserveerd voor de bezoekers van het Singer. (vanaf 30 januari 2024 blauwe zone – max 4 uur)

Aan de Stationsweg is een parkeerplaats met vrij parkeren. Aan de overkant van de straat, Burg. van Nispen van Sevenaerstraat, geldt blauwe zone.

Aan de Brink is een beperkt aantal parkeerplaatsen in de blauwe zone (parkeerkaart max. 2 uur).

Aan de Eemnesserweg bij de sportvelden kunt u vrij parkeren, hiervandaan loopt u in 10 minuten naar het centrum.