Site logo

Vitaliteitsweek Laren 23-29 september 2024

Rondom de thema’s vitaliteit/gezondheid en werkgeluk

 

Laren Vitaal

Van 23 t/m 29 september 2024 vindt alweer de 10e editie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats! Gedurende deze hybride week van vitaliteit, die sinds 2015 jaarlijks in de laatste (volle) week van september plaatsvindt, kan je verbinden met gelijkgestemden, nieuwe informatie, inspiratie en kennis opdoen op het gebied van vitaliteit/gezondheid en werkgeluk. Ook in Laren is er zeven dagen lang aandacht en activiteiten gericht op het vergroten van vitaliteit en meer verbinding onder de noemer Larense Vitaliteitsweek.

Wat kunt u verwachten?

Binnenkort meer informatie over het programma

Initiatiefneemsters

Eva Müller van Dental Art en Marieke Pol namens de gemeente zetten zich al jaren actief in voor een “gezond” Laren met oa de dry january actie, het uitwerken van wandelroutes en initieren van vitale activiteiten. 

In 2023 werd de Vitaliteitsweek Laren voor het eerst georganiseerd – Een terugblik leest u op het blog over de Vitaliteitsweek 2023

Meedoen aan de Vitaliteitsweek 2024

Upload uw activtiteit (tussen 23-29 september) naar de site en vink Vitaliteitsweek aan. Daarmee komt uw activiteit ook op deze pagina te staan.

 

Ook uw Larense vitaliteitsactiviteit op deze site?

{{locationDetails}}

{{locationDetails}}

Terug naar filters

Blader door subcategorieën